Flexibele werkplek Sittard

Ben je op zoek naar een flexibele werkplek in Sittard? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Op iedere werkplek vind je een bureau en bureaustoel, snel internet en lekkere kop koffie of thee! En dit allemaal gelegen in het centrum van Sittard tegenover het Centraal Station.

Wat is een flexibele werkplek?
Een flexibele werkplek is een plaats/ruimte in een gebouw waarop iedere medewerker/ persoon kan inloggen en kan beschikken over de benodigde informatie. Wat zijn de voor- en nadelen van flexibele werkplekken?
Als ondernemer kun je veel geld en tijd besparen door flexibeler te werken, bijvoorbeeld door het slim inrichten van je kantoor. Er zijn verschillende vormen van flexibel werken. Eén daarvan is het gebruik van flexibele werkplekken. Dit betekent dat meerdere mensen gebruik kunnen maken van één werkplek en dus kan leiden tot kostenbesparingen.

Voordelen flexplekken Sittard

  • Je bespaart kantoorruimte; Als je 25 mensen in dienst hebt die maar vier dagen per week werken, heb je iedere dag aan twintig werkplekken voldoende. Door te zorgen dat iedereen kan zitten waar ze willen blijven niet elke dag vijf andere bureaus leeg. Hierdoor bespaar je kosten (minder computers bijvoorbeeld) en kantoorruimte. Zorg uiteraard wel voor enige marge, zodat niet iemand op de gang moet gaan werken omdat er in het kantoor geen ruimte meer is.
  • Je kunt altijd bij je bestanden en programma's, ongeacht welke pc je gebruikt; Doordat je de software altijd kunt benaderen kun je bijvoorbeeld ook makkelijker een keer thuiswerken of op een andere pc in je pand. Veel software voor flexplekken is ook geschikt voor 'het nieuwe werken'. Met deze software kun je overal inloggen en werken waar je maar wilt. Bijvoorbeeld met een laptop, mobiele telefoon of tablet-pc.
 
Eventuele nadelen van flexplekken:
  • Gebrek aan privacy; Door de meer open indeling kan ook de privacy wat meer verdwijnen. Vooral als er vaak contact is met klanten is dat een probleem. Daarom hebben wij altijd aparte ruimtes om te overleggen met mensen.
 
Welke stappen moet ik zetten?
Kijk wat het beste is voor jouw onderneming en vraag eventueel ook je personeel naar hun mening. Als je veel parttimers hebt, is het bijvoorbeeld al sneller nuttig. Je kunt ook kiezen voor een intensivering van een werkplek door een schema te maken wie wanneer op die werkplek zit. Zo zorg je ook dat de bezettingsgraad van je bureaus hoog ligt.

Zoekt je geen vaste kantoorruimte in Sittard, maar een flexibele werkplek in Sittard, kies er dan voor om bij ons membership af te nemen voor slechts €99,- per maand.
Je krijgt toegang tot een zeer modern ingerichte multifunctionele ruimte, waar u gebruik kunt maken van ons wifi netwerk, koffiecorner en een broodje kunt nuttigen. Tevens een professionele ontmoetingsplek om met klanten af te spreken en te netwerken.